Jak udit maso

Máme pro vás tip, jak ozvláštnit párty, tím spíše, když nejste vy ani vaši známí vegetariáni! Pořiďte si udírnu! Na trhu je jich dostatečný výběr a nebude to až tak velký finanční výdaj. A než  ji pošťák dopraví k vám domů, už na nic nečekejte, a naložte maso na uzení! Nezapomeňte také v předstihu pozvat všechny, které chcete vidět anebo si udělejte prostě „jen“ rodinné posezení s vůní uzeného masíčka! A jak udit maso?

Maso před uzením je nutno naložit!

Abyste si na uzeném pochutnali, je žádoucí ho naložit, a to alespoň na šest dnů. Mezitím ho i překládejte. Ale abychom nepředbíhali. Co je nutné k nakládání? Nikdy by neměl chybět česnek, který pečlivě vetřete do masíčka, pak ho pořádně „vyválejte“ v soli tak, aby bylo celé obalené. Klasickou kuchyňskou sůl smíchejte s Pragandou v poměru celý sáček Pragandy a asi čtyři polévkové lžíce kuchyňské soli. Máte potřeno, obaleno? Pak maso vložte do nádoby s vodou a dbejte na to, aby bylo po celou dobu ponořené. Překládejte! Až nastane doba těšení se a samotného uzení. Známé pozvěte na druhý den, kdy maso bude pozvolna douzené a jeho vůně se bude rozlévat po širém okolí… A překvapení pro vaše hosty se může servírovat!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup